Tietoja Austen All-In-One:sta

Mikä, mistä, milloin?

AustenAIO perustettiin alunperin MSN-yhteisöksi syksyllä 2005.

MSN-yhteisöjen keskustelufoorumi osoittautui kuitenkin teknisesti jäykäksi eikä kovin käyttäjäystävälliseksi. Siksi siirsimme kirjakeskustelun tälle .net-sivustolle 27.5.2006. Olemme siirtäneet kaiken MSN-yhteisössä käydyn keskustelun sekä muun aineiston tälle .net-sivustolle.

Sivuston logon on suunnitellut Kati Vähä-Ruka.

Sivuston ylläpito
Sivustoa ylläpitää ja keskustelupalstaa moderoi kaksi Austen-fania, joita yhdistää halu keskustella kirjallisuudesta hilpeän vakavahenkisesti. (Suhtaudumme lähes yhtä antaumuksella myös Frederikin hitteihin ja Sandra Bullockin elokuviin, joten kulttuurimakuamme voinee kutsua...kattavaksi!) Ylläpidämme sivustoa MTO eli muun toimen ohella, joten suottehan anteeksi, että kehitystyö saattaa ajoittain olla hidastempoista eikä kaikkiin kyselyihin ehditä vastata aivan niin nopeasti kuin olisi suotavaa.
Rekisteröityminen ja yksityisyyden suoja sekä vahingonkorvausvelvollisuus

Tiedot, joita itse annat rekisteröityessäsi Austen All-In-Onen jäseneksi, tallentuvat sivustomme tietokantaan. Tietoja käytetään ainoastaan sivustomme toimintaan liittyvissä yhteyksissä. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Henkilötietolain mukaan sinulla on oikeus tarkistaa, mitä tietoja sinusta on rekisteriimme kirjattu. Pyyntö henkilötietojen tarkistamiseen tulee esittää Ylläpidolle henkilökohtaisesti tai omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä.

Taloudelliseen hyötyyn tähtäävä mainonta on kielletty tällä sivustolla. Myös Austen All-In-Onen sisällön kopiointi tai linkitys ansiotarkoituksessa on ehdottomasti kielletty.

Austen All-In-One ei vastaa jäsenille mahdollisesti koituvista vahingoista.

Palaute
Ylläpitäjät vastaanottavat mielellään sivuston ulkonäköä, teknistä toimivuutta, sisältöä tai muuta yksityiskohtaa koskevaa palautetta. Lähetä parannusehdotuksesi, kommenttisi tai kiitoksesi sähköpostitse. Moderaattorit tavoittaa helposti myös keskustelufoorumin Ongelmatilanteet ja ehdotukset -palstan kautta.
Aineiston tuottaminen, siteeraus ja kopiointi
Artikkeleita voi Tekijänoikeuslain ja Netiketin puitteissa lainata ja siteerata. Keskustelufoorumin keskusteluja sen sijaan ei saa kopioida, lainata eikä levittää. Vaikka artikkeleihin voi lisätä aineistoa ainoastaan Ylläpidon avulla, Ylläpitäjät eivät tarkasta aineiston luotettavuutta. Näin ollen vastuu artikkeleiden sisällöstä ja oikeellisuudesta on aina artikkelin kirjoittajalla. Samoin vastuu siteeraamisesta on aina siteeraajalla.
   
   
   

Takaisin Etusivulle

© Austen All-In-One 2006